Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Küklopszok kicsit másként 1. rész

2011.10.08

Küklopszok kicsit másként...

Dorka, amikor még 12 éves volt, nagyon szerette a misztikus lényeket, főleg a tündéreket, unikornisokat. Várt arra, hogy eljöjjön hozzá egy tündér. Egyszer türelmetlenségből azt kívánta, hogy bárcsak találkozna egy hasonló lénnyel. De kívánsága nem teljesült be.

Mikor felnőtt, lett egy kis éjjelnappali boltja, az utcájuk sarkán. Még ekkor is vágyott a találkozásra. Éjjel 3 órakor elaludt, ugyanis egész nap a boltban dolgozott. Kb. fél óra múlva valaki üvöltözve benyitott, és meg akarta támadni Dorkát. Dorka hangos kiabálásba kezdett: -SEGÍTSÉG, SEGÍTSÉG!!! De hajnalban senki sem volt ébren. Ekkor Dorka gyorsan a villanykapcsoló felé nyúlt, és váratlanul felkapcsolta a villanyt! És hogy mit látott??? Egy hatalmas küklopszot. És fegyvere volt. Szerencsére Dorka hamar észbe kapott, és fel tudta használni több éves karatetudását. Nagyon keményen küzdött. Rúgta, tépte, meg minden ilyesmi...

Mikor legyőzte a szörnyet, kihívta a rendőrséget, és tárva-nyitva otthagyta a boltját. Hogy ezek után mi történt Vele, a bolttal és a szörnnyel, megtudhatjátok a következő részből!

 

Copyright by Juli
Ne lopd el!